U bent hier: Agroplan / Nieuws / Agroplan op Nationale Tuinontwerpdag 2013

Agroplan op Nationale Tuinontwerpdag 2013

Op vrijdag 19 april kunt u in 65 bibliotheken advies krijgen over het ontwerp en de inrichting van uw tuin. Deze nationale tuinontwerpdag wordt voor de 14e maal georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur (NVTL)

Het inschakelen van een tuin-/landschapsarchitect is zeker in deze tijd geen overbodige luxe omdat u jaren lang plezier van zult hebben van een goed doordacht tuinontwerp en beplantingsplan. Een goed tuinontwerp is maatwerk, het past bij u en de omgeving, is duurzaam en dat bespaart u uiteindelijk veel geld.

Ook de landschapsarchitecten van Agroplan zijn aanwezig op deze dag, te weten in de bibliotheken van Loosdrecht en Deventer Colmschate. Een volledig overzicht van deelnemende bibliotheken en tuinarchitecten kunt u vinden op de website van de NVTL: www.nvtl.nl

Wanneer u gebruik wilt maken van de mogelijkheid in gesprek te gaan met een tuinarchitect, kunt u zich aanmelden bij een deelnemende locatie. Dit is nodig omdat er veel vraag is naar de adviezen van een tuinarchitect. Hij/zij zal vooral ingaan op de ruimtelijke aspecten van de tuin en iets vertellen over de specifieke werkwijze en aanpak. U mag natuurlijk niet verwachten dat dit een kant en klaar plan oplevert, maar wel een eerste schets en een advies voor verdere uitwerking. Om u goed voor te bereiden, raden wij u aan een plattegrond van de eigen tuin mee te nemen, evenals een wensenlijstje.

Bent u niet in de gelegenheid bent om deel te nemen aan deze dag? U kunt ook direct contact met ons opnemen voor ontwerp en advies van uw tuin.

Zoeken op de website

Aanmelden nieuwsbrief