U bent hier: Agroplan / Nieuws / De haring zwemt weer bij accon■avm, rentmeesterskantoor Noordanus & Partners en Agroplan

De haring zwemt weer bij accon■avm, rentmeesterskantoor Noordanus & Partners en Agroplan

Op dinsdag 7 juni organiseerden accon■avm adviseurs en accountants in Barneveld, Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners en Agroplan hun jaarlijkse haringparty. Ruim tweehonderd klanten en relaties waren erbij. Het oordeel: “de Hollandse Nieuwe is vetter dan vorig jaar, dat smaakt naar meer!”

Het haringseizoen startte dit jaar op dinsdag 7 juni met de traditionele veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe in Scheveningen. Nog diezelfde dag ging overal in Nederland de verkoop van start. accon■avm, Noordanus & Partners (N&P) en Agroplan wisten een rijkelijke voorraad te bemachtigen voor hun eigen haringparty in Barneveld. Arie Bronkhorst, directeur accountancy accon■avm: “Ruim tweehonderd klanten en relaties hebben samen met ons genoten van de Hollandse nieuwe.  Tevens hebben we van deze feestelijke gelegenheid gebruik gemaakt om de heer Gerrit Broekgaarden de eerste haring aan te bieden vanwege zijn 40 jarig dienstverband bij accon■avm.”

Pieter Noordanus, rentmeester en directeur van Noordanus & Partners: “De haring is vetter dan in 2010, laat dit een voorbode zijn voor ondernemend Nederland.” Lara de Graaf, directeur en landschapsarchitect van Agroplan: “het is een traditie dat we de haringparty organiseren op de dag dat het eerste vaatje haring geveild wordt en elk jaar zie ik de  haringparty groter worden, waar is het eind?”
 
‘Hollandse Nieuwe’ aanpak
Niet alleen voor deze haringparty, maar ook in de dagelijkse praktijk werken accon■avm, N&P en Agroplan intensief samen. Pieter Noordanus, rentmeester en directeur van Noordanus & Partners: “Er is anno 2011 een hoop gaande in het buitengebied van Barneveld en omstreken. Steeds meer wordt er in relatie tot landelijk vastgoed gevraagd om een geïntegreerde aanpak. Onze rentmeesters, accountants en adviseurs kunnen samen met de landschapsarchitecten van Agroplan de klanten van ‘kop tot staart’ bedienen. Nergens anders zie je zo’n nauwe samenwerking tussen accountants, landschapsarchitecten, rentmeesterskantoren”. 

Zoeken op de website

Aanmelden nieuwsbrief