U bent hier: Agroplan / Nieuws / Nieuw: Subsidieregeling herbestemming monumenten

Nieuw: Subsidieregeling herbestemming monumenten

Iets voor u?
Bent u in het bezit van een rijksmonument, gemeentelijk monument of een gebouw van historische waarde en heeft dit gebouw geen duidelijke functie meer? Dan is de nieuwe ‘Subsidieregeling stimulering herbestemming monumenten’ misschien iets voor u.
 

Om verval van cultureel erfgoed tegen te gaan is sinds 1 november 2011 de subsidieregeling van kracht. De regeling geeft eigenaren en belanghebbenden van monumenten en van gebouwen zonder formele monumentenstatus (met uitzondering van woonhuizen) de mogelijkheid om op zoek te gaan naar een geschikte herbestemming. Er wordt geld beschikbaar gesteld om de haalbaarheid van een herbestemming te onderzoeken en om de opstal in de tussentijd wind- en waterdicht te houden.
 

Aanvragen subsidieregeling
Agroplan kan voor u de subsidie aanvragen én doet daarbij onderzoek naar de mogelijkheden voor herbestemming. Agroplan heeft verschillende expertises in huis die de fysieke conditie en mogelijkheden van de betreffende opstal in kaart brengen. Daarbij stemt Agroplan de herbestemming financieel en bedrijfstechnisch af met de huidige bedrijfsvoering.
 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers of stuur een mail naar info@agroplan.nl.
 

Zoeken op de website

Aanmelden nieuwsbrief