U bent hier: Agroplan / Uncategorized / Studiemiddag 'Herontwikkeling agrarische bedrijfslocatie': Goed om te weten!

Studiemiddag 'Herontwikkeling agrarische bedrijfslocatie': Goed om te weten!

Agroplan organiseert in samenwerking met rentmeesterskantoor Noordanus & Partners en tijdschrift Boerderij een minisymposium over de herontwikkeling van agrarische bedrijfslocaties.

Voor veel boeren vormt de waarde van het (bedrijfs)onroerend goed een groot deel van het vermogen. Wat als straks blijkt dat door nieuwe wet- en regelgeving op gebied van milieu, dierenwelzijn of ruimtelijke ordening of als gevolg van veranderende marktomstandigheden, dit onroerend goed veel minder waard is?

Hoe schat u uw eigen situatie in? En hoe kunt u een eventueel gevaar afwenden door het rendement en daardoor de waarde van uw bedrijfslocatie te optimaliseren?

Als deelnemer van deze studiemiddag krijgt u inzicht in de mogelijkheden en toepassingen van uw eigen specifieke situatie.
Heeft u belangstelling om deel te nemen aan deze informatieve en interactieve middag op 25 juni a.s.?
Neem dan contact op met Agroplan of bezoek de site van Boerderij voor meer informatie.

Dag en tijd:
Dinsdag 25 juni van 13.00 uur tot 17.30 uur

Doelgroep:
Agrarische ondernemers

Locatie:
Reed Business Media
Hanzestraat 1
7006 RH Doetinchem
T: +31 (0)314 34 99 11
www.reedbusiness.nl

Inschrijven:
Neem contact op met Agroplan of klik hier. De deelnameprijs is slechts €25 (excl. btw) voor abonnees van Boerderij, relaties van Noordanus & Partners en relaties van Agroplan. Niet-Boerderij-abonnees en niet-relaties betalen €50 (excl. btw).

Zoeken op de website

Aanmelden nieuwsbrief