Festivaltuin Agroplan in Tuin & Landschap

Het vakblad Tuin & Landschap heeft in het juni nummer een special opgenomen over de tien festivaltuinen van Tuinenfestival in Appeltern. Dit jaar met als thema 'Tuin der Lusten'. Landschapsarchitect Lara de Graaf van Agroplan heeft één van de tien tuinen ontworpen en aangelegd. Lees hier artikel Tuin & Landschap over het concept, de verschillende toegepaste planten en hoe de tuin tot stand is gekomen.

Lees bericht »

Agroplan ontwerpt tuin voor Tuinenfestival 2016 Appeltern!

De 7e editie van het jaarlijkse Tuinenfestival in Appeltern heeft als thema 'Tuin der Lusten'. Lara de Graaf van Agroplan heeft één van de 10 winnende festivaltuinen ontworpen die nu aangelegd zullen worden. Op 4 juni is de officiële opening van de festivaltuinen.

Lees bericht »

Bouw en Agri vakdagen in Ede

Wij staan van woensdag 16 tot en met vrijdag 18 maart, samen met Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners op de Bouw en Agri vakdagen in Ede. De beurs wordt dit jaar gehouden op het bedrijventerrein BT A12. U kunt ons vinden in hal A, in stand 52. Wij heten u daar graag welkom met een hapje en een drankje. De beurs is open op woensdag 16 maart van 18.00 tot 22.00 uur en op 17 en 18 maart van 14.00 tot 22.00 uur. Voor meer informatie zie de site van de Bouw en Agri Vakdagen.

Lees bericht »

Opening Rondeel Vaassen groot succes!

Ook ons kantoor was op zaterdag 16 januari met een stand aanwezig bij Rondeel Vaassen. Na de officiële opening konden belangstellenden een kijkje nemen op de open dag ter ere van de opening van deze vijfde Rondeelstal. Klik op de titel om verder te lezen.

Lees bericht »

Herbestemming monumentale boerderij

Deze monumentale ontginningsboerderij ligt in het buitengebied ten zuiden van Apeldoorn en is opgericht in 1870 toen het laatste oerbos (Het Woud) van Nederland werd ontgonnen. Sinds enkele jaren is het agrarische bedrijf gestaakt en zijn de niet-monumentale opstallen gesloopt. Na een herziening van het bestemmingsplan is het nu mogelijk de monumentale schuren te verbouwen tot woningen. Mocht u geïnteresseerd zijn in de aankoop van de locatie en meer informatie over het object willen, klik dan op de titel.

Lees bericht »

Zoeken op de website

Aanmelden nieuwsbrief>